Добредојдовте во Центарот за поддршка

Со цел да се насочат барањата за поддршка и подобро да ви служат, ние користиме систем за поддршка на билетите.

На секое барање за поддршка му е доделен единствен број на билет кој можете да го користите за следење на напредокот и одговорите на интернет.

За ваша референца обезбедуваме целосна архива и историја на сите ваши барања за поддршка.

Потребна е валидна е-адреса за да поднесете билет.
Отвори Нов Тикет
Ве молиме внесете што е можно повеќе детали за најдобро да ви помогнеме. За да обновите претходно доставена билет, ве молиме најавете се.
Отвори Нов Тикет
Статус на Тикет
Обезбедуваме архиви и историја на сите твои тековни и минати барања за поддршка, заедно со одговорите.
Статус на Тикет

Се вчитува...